Projektet

Attraktiv bolig-oase med bedste
beliggenhed i Nørresundby

Nordisk kvalitet

Arkitekturen på SUNDBY BRYGGE er moderne og tidløs, og den lyse, enkle, nordiske byggestil matcher smukt det blå vand i den dybe fjord. Det er schmidt/hammer/lassen architects, der har tegnet. Arkitektfirmaet er kendetegnet ved fremsynethed og høj kvalitet og står bag markante byggerier som for eksempel udvidelsen af Det Kgl. Bibliotek - ”den sorte diamant” i København.

Bebyggelsens arkitektur er indbydende, markant og genkendelig, og tæt på vil du se raffinerede kontraster og et elegant, grafisk facadeudtryk. De lette glaspartier ved altanerne veksler rytmisk med facadepartierne, og helheden har et let og maritimt præg.

Nærmeste nabo til SUNDBY BRYGGE er ejerlejlighederne “Mellem Broerne II”, som der var meget stor efterspørgsel på, da de for nogle år siden blev sat til salg. Rigtig mange er i dag glade for at have gjort drøm til virkelighed. De bor i og ejer en lejlighed på en af Nørresundbys allerbedst beliggende grunde.

Nøgletal

Indflytning

Indflytning forventes at ske oktober 2017.

Lejligheder

90 ejerlejligheder, de fleste med 2 altaner, så du altid kan finde sol.

Boligerne findes fra 2-vær. lejligheder på 79 m² bbr til 3- vær. og store 4-værelses lejligheder. De største lejligheder er 179 m².

Projektet indeholder 2 penthouselejligheder med hver en tagterrasse på ca. 70 m².

P-Plads

I gårdrummet etableres p-kælder med ca. 75 pladser. Pladsen kan købes for kr. 200.000.

I ter­ræn er der mulighed for køb af uoverdækket p-plads for kr. 100.000. Øvrige p-pladser i området vil blive med betalingsafgift.

I kælderen findes desuden store cykelrum samt depotrum vil hver bolig.